Produk Anti Penuaan Shaklee: Vivix

Produk anti penuaan Shaklee : Vivix adalah yang terbaik di pasaran yang diakui oleh kajian dan juga pengguna. Sebagai langkah pertama anda boleh melihat sendiri kajian sains tentang penemuan penemuan perubatan resveratrol serta keupayaan sel-sel tumor yang pada dasarnya mengalami kekurangan nutrien.

 

Apabila anda berjumpa dengan doktor perubatan yang arif tentang bagaimana kita boleh melawan penyakit dengan menghalang pembangunan dan pertumbuhan tumor melalui suplemen anti-penuaan semulajadi, anda akan tahu tentang sesuatu yang bermafaat untuk kesihatan. Penemuan resveratrol telah membekalkan kita dengan cara yang luar biasa untuk melawan sel penuaan. Ia menghalang androgenesis sebanyak 60%.

 

Produk Anti Penuaan Shaklee : Vivix

Produk Anti Penuaan Shaklee : Vivix

 

VIVIX: Shaklee produk anti penuaan terulung (Resveratrol)

Sains adalah satu bidang yang besar, tetapi bagaimana ia bermanfaat kepada anda? Shaklee telah berkerjasama dengan saintis terkemuka untuk membangunkan makanan tambahan dan dipatenkan gabungan kedua-dua resveratrol dan gabungan proprietari fitonutrien yang menangkap sifat antioksidan menakjubkan iaitu anggur muscadine. Penyelesaian anti-penuaan ini telah terbukti menjadi 10 X lebih berkesan daripada resveratrol hanya dengan sendirinya apabila ia membantu memperlahankan penuaan celluar.

Produk anti penuaan yang luar biasa ini adalah Vivix®. Pada pendapat kami, ianya produk anti penuaan terbaik dunia. Ia adalah makanan tambahan sepenuhnya yang semulajadi, organik, membaiki sel yang rasa hebat, memberikan anda satu rangsangan tenaga dan membantu menguatkan badan serta selamat dari toksin alam sekitar.

Vivix

Vivix

Sains di sebalik dunia produk Resveratrol terbaik

Mekanisme imunisasi terbina dengan sedirinya dalam sel-sel badan anda, namun ia akan terjejas oleh perkara-perkara seperti tekanan seharian, makanan segera, kekurangan latihan fizikal dan toksin di persekitaran kita. Sebagai hasilnya, anda mempunyai tenaga yang lebih rendah dan DNA anda sebenarnya sedang rosak. Ia akan mendatangkan kesan yang buruk kepada kesihatan yang kita tidak dapat jangka. Inilah bagaimana selular penuaan akan berlaku. Kajian klinikal dan makmal menunjukkan bahawa bahan-bahan Vivix® mempunyai kesan yang positif kepada beberapa bahagian-bahagian penting daripada proses penuaan sel. Mari kita lihat secara teliti :

Baca Juga :   Amalan Berpantang Selepas Bersalin

Selular Pertahanan : Satu kajian klinikal menunjukkan bahawa bahan-bahan anti penuaan dalam Vivix mampu mengatasi badan kepada respon negatif seperti stress. Seperti yang kita semua tahu, stress lebih banyak meninggalkan kesan negatif apabila umur semakin meningkat.

Selular tenaga : Satu kajian makmal saintifik telah menunjukkan bahawa bahan-bahan anti penuaan Vivix berupaya meningkatkan pengeluaran sel tenaga yang merosot dari semasa ke semasa.

Selular baik pulih : Pelbagai kajian makmal telah menunjukkan bahawa bahan-bahan anti penuaan di Vivix mempunyai kelebihan untuk melindungi dan membaiki DNA dalam badan kita. Ini adalah perkara luar biasa tapi realiti yang diakui.

Selular pencapaian : Ini adalah sesuatu yang hebat. Kajian makmal yang lebih canggih oleh Saintis Shaklee telah menunjukkan bahawa antioksida dalam Vivix sebenarnya diaktifkan dengan pengawal selia genetik dalam badan kita yang membantu dalam peningkatan prestasi selular dan ia mampu mengatasi penumbuhan usia protein yang menyebabkan kerosakan kepada sel-sel kita.

Terdapat Kajian : Resveratrol dan polifenol mampu menyekat oksidatif yang bertindak balas keradangan kepada makanan tinggi lemak dan tinggi karbohidrat. Tarikh disiarkan: 2 Februari 2011. Anda boleh membacanya di sini jika anda benar-benar mahu.

 

Faedah Vivix® Produk Anti Penuaan Yang Terbaik

Menurut kajian makmal dan juga klinikal terdapat peningkatan yang ketara dalam tenaga sel, membaiki sel, pertahanan sel dan prestasi sel pada tahap mikroskopik.

Penuaan sel terlindung dengan lebih daripada 15 polyphenols, seperti ellagitannins merupakan salah satu antioksidan semula jadi yang paling bagus.

Vivix 10X lebih tinggi potensi daripada produk anti penuaan yang lain kerana ketara dengan kehebatan reseveratrol, namun ia lebih diperhebatkan lagi dengan kandungan polyphenols.

 

Mudah diminum serta dicerna kerana bahannya yang semulajadi tanpa bahan perisa. Banyak manfaatnya kepada tubuh badan.  Ia reseveratrol tulen dicampur dengan powerful polyphenols.

Baca Juga :   Tips Awet Muda Dulu, Kini dan Selamanya

 

Di mana Nak Beli produk anti penuaan luar biasa ini?

Vivix, seperti semua produk Shaklee, akan dijual melalui pengedar seperti kami. Klik di bawah untuk membeli produk anti penuaan dari Shaklee.

 

Sains di sebalik Vivix®

Bukti yang nyata terus berkembang menunjukkan polyphenols mungkin mempunyai kesan yang besar pada kesihatan sel-sel anda. Dalam Shaklee ini video saintis membincangkan kepentingan polyphenols, dan adunan bertambah baik polifenol dalam Vivix® di Shaklee, kini 13 kali lebih berkuasa daripada resveratrol sahaja, dan 30% lebih kuat daripada sebelum.

 

 

Mempunyai soalan mengenai produk anti-penuaan Shaklee?

Kami akan sentiasa gembira untuk membina hubungan dan membantu menyokong anda dalam usaha anti penuaan anda. Berhubung dengan kami untuk membincangkan laluan anda untuk kehidupan yang lebih sihat dan berkualiti.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh