Harga Set Asas Berpantang Shaklee Yang Terbaik

Bagi ibu-ibu yang sedang hamil pasti sedang mencari set berpantang yang terbaik. Jadi hari ni saya nak share tentang harga set asas berpantang Shaklee yang terbaik. Bagaimana set berpantang Shaklee dikatakan yang terbaik?

 

Set Asas Berpantang Shaklee

Set Asas Berpantang Shaklee

 

Kandungan Set Asas Berpantang Shaklee

 

Alfalfa Complex

Alfalfa Complex

 

Vita Lea

Vita Lea

 

OsteMatrix

OsteMatrix

 

Zinc Plus

Zinc Plus

 

Kelebihan Set Asas Berpantang Shaklee

Semua set asas berpantang Shaklee terbaik untuk membantu proses pemulihan kesihatan dan tenaga ibu. Jika ibu-ibu dapat memenuhi nutrisi yang diperlukan untuk menjana tenaga  yang banyak hilang semasa proses bersalin, ibu akan lebih sihat dan cergas. Wajah pun kelihatan lebih ceria sepanjang masa berpantang.

Apalagi bagi ibu yang mengamalkan pemakanan berpantang sepenuhnya, nutrisi dalam badan akan berkurangan. Jika kekurangan zat yang diperlukan oleh badan akan menyebabkan ibu kurang bertenaga, air susu kurang banyak, jika ada pun air susu yang cair dan bayi tidak kenyang dan selalu menangis, ibu rasa stress yang boleh menyebabkan meroyan.

Sangat berlainan dengan ibu-ibu yang mengamalkan set asas berpantang Shaklee ni yang mempunyai kesan yang baik kepada tenaga ibu seawal kehamilan, proses bersalin dan sehingga   tempoh berpantang yang penuh dengan tenaga dan sentiasa cergas.

Kelebihan Kandungan Set Asas Berpantang Shaklee

Vita Lea

Membekalkan pelbagai jenis vitamin yang diperlukan oleh ibu-ibu selepas bersalin kerana ia merupakan multivitamin yang paling lengkap.

Alfalfa Complex

Seumpama jamu kerana khasiat dan nutrisinya seperti herba kacip Fatimah dalam usaha membantu memulihkan system peranakan ibu selepas bersalin.

Ostematrix

Kaya dengan kandungan kalsium yang diperlukan oleh ibu untuk menggantikan zat kalsium yang hilang sepangjang masa hamil dan proses  bersalin. Ostematrix dapat membantu menambahkan zat tersebut disamping membantu menambah zat kandungan air susu untuk bayi.

Baca Juga :   Vitamin Untuk Anak Susah Makan Terbaik Masa Kini

Zinc Plus

Set asas berpantang Shaklee iaitu Zinc Plus membantu proses penyembuhan luka luaran dan dalaman semasa bersalin disamping memulihkan tenaga ibu. Selepas bersalin, luka diluar senang dilihat dan diletakkan ubat tetapi luka dalaman yang kita tidak nampak dan tidak tahu macam mana nak urus.

Pengalaman Pengguna Set Asas Berpantang Shaklee

 

Testimoni Set Asas Berpantang Shaklee

Testimoni Set Asas Berpantang Shaklee

 

Testimoni

Testimoni

 

Berpantang Czer

Berpantang Czer

 

Harga Set Asas Berpantang Shaklee Terbaik

Sekiranya tuan atau puan ingin membuat pembelian dengan menggunakan kad kredit boleh klik gambar di bawah yang telah disertakan harganya.

Jika ingin mendapatkan konsultasi secara percuma dan pembelian secara terus dengan saya boleh hubungi whatapp atau telegram dengan klik link di bawah. Selamat mencuba dan terima kasih berhubung dengan kami.

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh