ESP Mixed Soy Protein Shaklee

ESP Mixed Soy Protein Shaklee Isolate Powder dengan perisa vanilla yang berfungsi mengekalkan tenaga yang berkekalan, dengan protein berasaskan soya yang berkualiti tinggi dengan NON GMO (non genetically modified organism) iaitu ia diproses menggunakan suhu yang rendah tanpa menyahkan kualiti zat.

ESP SHAKLEE

ESP SHAKLEE

Kelebihan ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder dengan perisa vanilla

ESP Serbuk Campuran Protein Soy Campuran dengan Perisa Vanilla adalah sumber protein yang berasaskan tumbuh tumbuhan yang mengandungi  rendah lemak, bebas kolesterol dan lengkap dengan 9 asid amino penting. Mengekalkan tenaga selepas sejam.

 

Protein berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi dengan protein kacang soya 14 gram protein dan 500 mg kalsium setiap hidangan.

 

Membantu mengekalkan otot, pembaikan tisu, dan berfungsi dengan baik dalam kefungsian enzim dan hormon.

 

Cara minum ESP

Sebotol ESP mengandungi 850 g  yang mana anda boleh mengambil 2 hingga 3 sudu sehari sebelum sarapan atau makan tengahari atau makan malam. Jika diambil setiap hari boleh kekal sehingga 1 bulan.

Boleh dicampur dalam minuman kegemaran anda seharian seperti milo, susu, horlick, jus buah-buahan kegemaran anda. Ia boleh dibancuh tanpa gula untuk keberkesanan yang maksimum.

Bagi yang mengambil ESP untuk diet atau kuruskan badan, disarankan untuk minum sebelum makan setiap hari untuk meningkatkan rasa kenyang dan mengurangkanpengambilan makanan yang berlebihan.

Namun, jika anda mempunyai penyakit gastrik, minumlah ESP selepas makan sama ada selepas sarapan, selepas makan tengahari mahupun makan malam.

Walau bagaimanapun, pastikan anda tiada alahan dengan soya untuk mengamalkan minuman ESP yang banyak khasiat ini.

Baca Juga :   Tips Penjagaan Kesihatan Semasa Cuaca Panas

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh