Bagaimana Cari Duit Tambahan Dari Rumah

Kerja yang mendatangkan pendapatan bukan sahaja di luar rumah, sebenarnya ada cara lain lagi untuk cari duit tambahan walau pun di rumah. Jika kena caranya, pendapatan boleh mencecah sehingga ke empat angka atau lima angka. Apa pun ia bergantung kepada usaha yang dilakukan.

Cara Cari Duit Tambahan

Sama ada anda telah bekerja atau suri rumah, tidak mustahil untuk mendapatkan pendapatan tambahan dengan usaha yang lebih. Bagaimana caranya ? Anda boleh join dalam Group Bisnes Shaklee dengan bimbingan penuh tentang produk dan teknik pemasaran dari A hingga Z. Jika anda di bawah bimbingan saya, dan menyertai kumpulan kami, anda akan mendapat banyak perkongsian ilmu yang boleh membantu anda untuk maju dalam bisnes ini dengan maklumat yang secukupnya.

Siapa Saya dan Kenali Saya Mentor Anda

Azlina

Azlina

Saya AZLINA ISMAIL, berasal dari Pasir Puteh dan dibesarkan di Gua Musang, Kelantan,  bekerja di Kudat, Sabah dan telah bekeluarga.

Saya telah menceburi bidang bisnes online dari tahun 2010 dengan pelbagai bisnes.

Mula mengenali dan menceburi Shaklee dari tahun 2015 bermula dengan mencuba supplement Shaklee untuk kesihatan diri sendiri, anak-anak dan keluarga. Saya suka menjaga kesihatan diri dan keluarga yang produk yang terjamin.

Saya menyertai ahli Shaklee untuk mendapatkan harga yang lebih murah dan mendapatkan cash back Shaklee setiap bulan dengan pembelian yang saya buat dan kemudian baru saya mengambil keputusan untuk terlibat dengan lebih serius.

Saya mempunyai lesen perniagaan SSM atas nama IG PRIMA ENTERPRISE ( KT0342694-U ) dari tahun 2013. Anda boleh membuat semakan di https://www.ssm-einfo.my/

Sama ada anda mempunyai kemahiran atau kosong untuk memulakan bisnes ini, kami akan bantu anda sehingga anda mendapat pendapatan.

Jika anda yakin dengan kami, anda boleh hubungi saya, 0199236257. Sekiranya nada mendaftar dengan saya, saya akan memberikan anda sebuah buku motivasi percuma bertajuk “Proses Kekayaan Sebenar”.

Team kami juga boleh membantu anda untuk membina blog sendiri sebagai salah satu teknik pemasaran produk.

Perkongsian cara untuk mendapatkan pendapatan tidak menggunakan modal besar.

Sertai team kami untuk perkongsian maklumat dan cara pemasaran yang akan membantu anda dalam pemasaran produk.

Daftar sekarang!!!!

Tag Pengedar Shaklee Kawasan Kudat, Sikuati, Kota Marudu

Dari Mentor Anda

Tiada apa yang mustahil untuk dicapai sekiranya kita berusaha bersungguh-sungguh dengan apa yang kita lakukan. Perkara yang paling penting adalah usaha yang berterusan tanpa mengenal penat dan putus asa. Buat dengan minat dan seronok dengan perkara baru yang dipelajari, Insya Allah semuanya akan berjalan dengan lancar. Walau pun sedikit tetapi perlu berterusan untuk mencapi ketetapan matlamat yang telah ditentukan dengan pilihan kita.

Ilmu tidak pernah habis untuk dipelajari. Penerokaan dan perkongsian ilmu sangat penting untuk maju dalam semua bidang yang diceburi. Tidak semua perkara kita tahu dan ada kepakaran. Oleh sebab itu, perkongsian kemahiran dan teknik-teknik sangat penting. Lebih-lebih lagi dengan mentor yang banyak pengalaman dengan selo-belok dunia bisnes.

Harta jika dikejar ia akan lari jauh, jika diminati dan diusahakan ia akan datang dengan sendiri sedikit demi sedikit tanpa kita sedari. Oleh sebab itu, berusaha untuk menggapai impian yang mampu kita capai.

Kerja yang mendatangkan pendapatan bukan sahaja di luar rumah, sebenarnya ada cara lain lagi untuk cari duit tambahan walau pun di rumah. Jika kena caranya, pendapatan boleh mencecah sehingga ke empat angka atau lima angka. Apa pun ia bergantung kepada usaha yang dilakukan.

 

 

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh