Glow glowing Dengan Kosmetik Yang Diluluskan KKM

You nak glow glowing tak?” “Apa?” “Tak nak”. Tipu lah. I tahu U pun nak glowing kan? Tapi pastikan kita glow glowing dengan kosmetik yang diluluskan KKM tau. Ada macam-macam produk yang ada di pasaran pada masa kini, tapi pastikan anda menjadi pengguna yang bijak dengan memilih produk yang terjamin dari semua aspek untuk kesihatan sekaligus, bukan sahaja cantik luaran. Baru la cun dengan gembira.

Jika anda memilih produk lain untuk kelihatan glow glowing, mungkin anda akan kelihatan glow glowing tetapi sejauh mana glow glowing tersebut berkesan atau meninggalkan kesan sampingan yang lain yang mana mungkin berbahaya kepada kesihatan kulit dan kesihatan tubuh badan yang lain dalam jangka masa yang panjang.

Apa pilihan yang anda ada untuk glow glowing dengan sihat?

Kosmetik Glow Glowing
Kosmetik Glow Glowing. Kredit : Shaklee

 

Banyak pilihan yang anda boleh ambil dengan produk ini untuk glow glowing dengan kosmetik yang diluluskan KKM. Antara pilihan yang ada untuk anda glow glowing dengan selamat di sini boleh la usyar artikel kat bawah :

Anda nak tahu produk kosmetik untuk glow glowing dan mendapat kelulusan KKM sekali tau, penjagaan muka terbaru keluaran Shaklee iaitu YOUTH. Rugi kalau anda tak rasa kesannya sebab saya dah alami kesan YOUTH ni tau. Sebab tu saya nak share dengan anda semua. Kita pun suka tengok kalau semua orang cantik. Biarlah kita cantik dengan sihat dan selamat.

Tagline YOUTH “Look Younger Longer”, YOUTH merupakan hasil penyelidikan selama 8 tahun! Bukan produk timbang kilo okay, jadi berbaloi atau berbaloi sangat?

Jom kita tengok apa yang ada pada set kosmetik yang boleh membantu anda menjadi glow glowing ini :

Set ini terdiri daripada 6 produk :

Baca Juga :   Apa PHYTOCOL-ST TM ?

 

Luminous Gel Oil Cleanser : Pencuci muka bebas buih yang menjadikan kulit muka lebih lembut sejak cucian pertama! Saya suka letak pencuci muka ni lama-lama kat kulit muka supaya meresap ke dalam kulit. Mula-mula masuk bilik air saya akan sapu dulu pencuci muka ni ke seluruh bahagian kulit muka. Lepas tu baru gosok gigi dan sabun badan. Last sekali baru cuci muka tau. I like pencuci muka Luminous Gel Oil Cleanser.

 

Perfecting Skin Toner : Untuk mengelakkan kulit kusam dan menjadikan kulit lebih glowing secara semulajadi. Toner paling soft saya rasa setakat yang pernah guna. Lepas cuci muka dengan Luminous Gel Oil Cleanser. Dap sedikit toner di kapas muka. Lapkan ke seluruh bahagian kulit muka dengan toner nih. Glow glowing gitu rasa.

 

Youth Activating Serum : Memperbaharui sel kulit dan meremajakan kulit. Serum ni memang berfungsi untuk bantu pulihkan sel kulit yang bermasalah. Kalau kulit tiada masalah, bantu untuk sihat dan segarkan sel kulit gitu

 

Age Defense Moisturizer SPF 50 : Perlindungan daripada sinaran UV, melembutkan serta memperbaiki tona tidak sekata pada kulit muka. Sangat penting untuk melindungi kulit muka tau.

 

Advanced Renewal Night Cream : Membantu untuk memperbaharui sel-sel kulit sewaktu kita tidur. Masa tidur pun dapat guna kosmetik ni tanpa ragu-ragu gitu. Advanced Renewal Night Cream ni ada 2 pilihan iaitu Rich & Light. Jadi yang mana satu terbaik untuk anda pilih? Baca ni dulu.

 

Radiance C + E : THE BEST untuk mengurangkan garis dan kedutan dan memperbaiki tekstur kulit secara keseluruhan.

 

KENAPA KENA PAKAI SUNSCREEN SPF?

 

  • Mengelakkan ‘sunburn‘, ‘sun-tan’, gelap, hitam, kulit terbakar dan tona kulit tidak sekata.
  • Mengurangkan kedutan kulit.
  • Mengelakkan ‘pigmentation‘ atau jeragat – kebanyakkan punca utama jeragat ni, sebab tak pakai sunscreen ni.
  • Mencegah punca kanser kulit.
Baca Juga :   Keperluan Semasa Mengandung Bayi

Beza NIGHT CREAM antara Rich & Light

RICH

  • Sesuai untuk orang yang tidur atau kerja dalam aircond.
  • Kulit jenis kering sesungguhnya.
  • Rich ni walaupun pekat tapi dia cepat serap.
  • Tak sesuai untuk kulit berjerawat & berminyak.

 

LIGHT

  • Sesuai untuk orang yang tidur pakai kipas.
  • Kulit jenis normal.
  • Kulit jerawat atau berminyak boleh pakai.

Pastikan kulit anda jenis yang macam mana untuk anda buat pilihan dengan Advanced Renewal Night Cream nih.

Apa Kandungan Produk Kosmetik yang boleh bantu anda glow glowing dengan sihat ini?

Bahan 1⃣    MUSCADINE GRAPE

Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

Bahan 2⃣   YOuth Complex

YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.

Bahan 3⃣   VITAL REPAIR+® COMPLEX

Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Suka tak bila anda bakal mendapat kulit yang glow glowing ni. Jom la cuba dulu untuk anda rasai kesannya sebagaimana orang lain yang dah merasai keberkesanannya.

 

Testimoni Glow Glowing
Testimoni Glow Glowing. Kredit : Ireach

 

Testimoni Glow Glowing 2
Testimoni Glow Glowing. Kredit : Ireach

 

Untuk dapatkan dengan pembelian kad kredit, anda boleh klik link di bawah.

 

Link YOUTH Starter Set
Link YOUTH Starter Set

 

Link YOUTH Renew and Maintain Set
Link YOUTH Renew and Maintain Set

 

 

Link YOUTH Intensive Treatment and Repair
Link YOUTH Intensive Treatment and Repair

 

Bagi mendapatkan konsultasi secara percuma dan pembelian melalui saya untuk jadi gl, boleh hubungi whatapp atau telegram seperti di bawah untuk bantuan segera yang mungkin. Terima kasih kerana sudi membaca perkongsian saya pada kali ini. Semoga anda mendapat apa yang anda ingini dengan sihat. Anda adalah pengguna yang bijak.

Baca Juga :   Minuman Dalam Pantang Bersalin

 

 

Hubungi Saya :

Whatsapp : 0199236257
Telegram : Azlinasss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.