Apa PHYTOCOL-ST TM ?

Apa tu PHYTOCOL-ST TM ? PHYTOCOL-ST TM  ialah sejenis makanan tambahan yang boleh membantu anda menurunkan paras kolesterol LDL secara semula jadi dan sihat. Apa kandungan yang ada dalam PHYTOCOL-ST TM yang boleh membantu anda dalam tahap kesihatan kolesterol. Jom kita teroka sama-sama tentang kandungannya.

Kandungan PHYTOCOL-ST TM

Sterol dan Stanol dari tumbuh-tumbuhan semula jadi yang mana mampu berfungsi untuk menurunkan paras kolesterol LDL dalam darah.

Bagaimana bahayanya Kolesterol LDL kepada anda?

PHYTOCOL-ST TM
PHYTOCOL-ST TM

Kolesterol jahat LDL perlu diawasi kerana jika ia berlebihan akan terkumpul di dalam salur darah dan meningkatkan risiko sakit jantung. Tidak hairan kalau orang muda pun tiba-tiba meninggal pada masa kini  kerana sakit jantung.

PHYTOCOL-ST TM
PHYTOCOL-ST TM

Cara Sterol dan Stanol Berfungsi

Sterol dan stanol wujud dari makanan seharian kita terutama dalam kandungan tumbuh-tumbuhan sayuran,buah-buahan dan bijirin semula jadi seperti lobak merah, gandum, dan tomato.

Kandungan Sterol dan Stanol ini akan cepat menyerap dalam usus yang mana menyebabkan hanya sedikit kandungan kolesterol masuk ke dalam darah.

Oleh yang demikian, PHYTOCOL-ST TM sangat disarankan terutamanya jika anda telah membuat pemeriksaan kesihatan yang menunjukkan paras kolesterol LDL melebihi paras normal kerana dikhuatiri anda akan terkena sakit jantung kronik dalam jangka masa pendek. Apa pun semoga kita membuat pilihan yang terbaik untuk tahap kesihatan yang maksimum dalam melaksanakan aktiviti seharian.

 

Hubungi Saya :

Whatsapp : 0199236257

Telegram : Azlinasss

 

Baca Juga :   Tips Kurus dan Cara Hidup Sihat

One thought on “Apa PHYTOCOL-ST TM ?

  • August 4, 2018 at 5:00 am
    Permalink

    ada cod sis sini kudat

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1
Hubungi saya sekarang untuk pertanyaan...

Klik Logo WhatsApp di bawah
Powered by