Senarai Harga Produk Shaklee 2019 Terkini

Ramai yang mesej tanya tentang senarai harga produk Shaklee 2019 terkini, mungkin pengguna di luar sana nak buat budget untuk meningkatkan tahap kesihatan diri dan keluarga. Jadi, saya nak kongsi dengan pembaca penyayang sekalian tentang Senarai Harga Produk Shaklee 2019 Terkini. Budget awal penting untuk menjamin keberkesanan seorang Akauntan rumah tangga.

Apa pun, sebagai seorang ibu yang baik, dia akan membuat pilihan yang terbaik untuk anak-anak dan keluarganya. Lebih-lebih lagi jika melibatkan pemakanan dan masalah kesihatan. Shaklee adalah antara pilihan makanan tambahan yang terbaik kerana mempunyai kajian yang terperinci dan anda sebagai ibu boleh membuat research tentangnya yang mana boleh dirujuk di Shaklee Landmark Study.

harga shaklee harga 2018 terkini
harga shaklee harga 2019 terkini

 Senarai Harga Produk Shaklee  2019 Terkini

Saya nak kongsi tentang Senarai Harga Produk Shaklee 2019 Terkini yang biasa ditanya dan diminati ramai seperti ;

harga produk shaklee harga 2018 terkini
harga produk shaklee harga 2019 terkini

 

Bil Produk Shaklee Yang Diminati Senarai Harga Produk Shaklee Terkini (RM)
1 Vivix Shaklee

475.00

2 ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder  Shaklee

161.25

3 Nutriferon Shaklee

181.25

4 Vita-Lea Iron Formula  Shaklee (Multivitamin)

93.75

5 Ostematrix Shaklee

61.25

6

Omega Guard Shaklee

136.25

7

Meal Shakes Shaklee

120.00

8 GLA Complex Shaklee

91.25

9

Vita-C Shaklee

97.50

10 Alfalfa Complex  Shaklee (S)

57.50

11 Vitamin E Shaklee 156.25
12 Collagen Powder Shaklee 298.00
13 Herb Lax Shaklee 57.50

Senarai Harga Set Kecantikan YOUTH Shaklee 2019 Terkini

 

Selain produk kesihatan, Shaklee ada juga produk Set Kecantikan Shaklee Terkini yang tengah laris dan viral di pasaran online iaitu Skincare YOUTH Shaklee.

Full Set Youth Shaklee Skincare 

harga full set youth shaklee harga 2018 terkini
harga full set youth shaklee harga  2019 terkini

Starter Set Youth Shaklee Skincare 

harga starter set youth shaklee harga 2018 terkini
harga starter set youth shaklee harga 2019 terkini

 

Bil Produk Set Kecantikan Shaklee Terkini Senarai Harga Produk Shaklee Terkini (RM)
1 Starter Set Youth Skincare 850.00
2 Full Set Youth Skincare 1,675.00

 

Jika mempunyai masalah dengan kesihatan kulit selain kulit wajah, Shaklee dapat membantu anda dengan Set Kulit Cantik. Set Kecantikan kulit ni, ditambah lagi dengan Set SkinCare YOUTH Shaklee, Insha Allah kebaboom kulit anda. Cantik, licin, lembut dan mulus gitu. Saya dah mencubanya. Anda bila lagi. Jadi, untuk dapatkannya dan tahu harganya boleh rujuk Senarai Harga Produk Shaklee 2019 terkini khas untuk dapat buat budget tau.

harga set kulit cantik shaklee harga 2018 terkini
harga set kulit cantik shaklee harga 2019 terkini

 

Bil Produk Set Kulit Cantik Shaklee Senarai Harga Produk Shaklee Terkini (RM)
1 Vita-C Plus 97.50
2 Collagen Powder 298.00
3 ESP Mixed Soy Protein 161.25
4 Vita-E Complex 156.25
Baca Juga :   Glow glowing Dengan Kosmetik Yang Diluluskan KKM

 

Saya juga nak kongsi dengan ibu-ibu penyayang tentang  Senarai harga produk Shaklee Set Kesuburan. Set Kesuburan ni ada Set Kesuburan Lelaki dan Set Kesuburan Wanita. Ada yang sama tu boleh la share suami isteri.

harga set kesuburan wanita shaklee harga 2018 terkini
harga set kesuburan wanita shaklee harga 2019 terkini

 

Bil Produk Set Kesuburan Shaklee Terkini Wanita Senarai Harga Produk Shaklee Terkini (RM)
1 GLA Complex Shaklee 91.25
2 Omega Guard 136.25
 3 Ostematrix Shaklee 61.25

 

harga set kesuburan lelaki shaklee harga 2018 terkini
harga set kesuburan lelaki shaklee harga 2019 terkini

 

Bil Produk Set Kesuburan Shaklee Terkini Lelaki Senarai Harga Produk Shaklee Terkini (RM)
1 Vita-Lea 93.75
2 Omega Guard 136.25
3 CoQ-Trol Plus 148.75

 

Bagi ibu yang sedang hamil pula, sudah tentu tercari-cari supplement terbaik untuk kesihatan diri dan bayi dalam kandungan. Dengan kepenatan bekerja, mengurus rumah tangga dan hamil lagi, sudah tentu memerlukan sumber tenaga tambahan untuk menjalani aktiviti dengan sempurna. Wah, hebatnya ibu-ibu masa kini. Walaupun hamil, aktiviti harian tidak terjejas. Ada rahsianya yang mampu membantu ibu-ibu dengan produk Set Hamil Shaklee ni.

harga set hamil shaklee harga 2018 terkini
harga set hamil shaklee harga 2019 terkini

 

Bil Produk Set Hamil Shaklee Senarai Harga Produk Shaklee Terkini (RM)
1 Vita-C  Plus 97.50-
2 B Complex 58.75
3 Ostematrix 61.25
4 Vita-Lea Iron Formula 93.75
5 Peppermint Ginger Plus 47.50
6 ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder  Shaklee 161.25

 

Tidak lupa juga untuk ibu yang bakal bersalin dan menunggu hari untuk berpantang. Bagaimana produk Shaklee dapat membantu anda menjadi ibu yang sihat, bertenaga dan cepat pulih dari luka bersalin? Set Berpantang ni bukan sahaja mampu memulihkan tenaga ibu, tetapi boleh menambah air susu ibu untuk kebaikan bayi comel mendapatkan sumber makanan yang berkhasiat dalam usaha dia melawan Bilirubin.

harga set berpantang shaklee harga 2018 terkini
harga set berpantang shaklee harga 2019 terkini

 

Bil Produk Set Berpantang Shaklee Senarai Harga Produk Shaklee Terkini (RM)
1 Vita-C Plus 97.50
2 Ostematrix 61.25
3 Vita-Lea Iron Formula 93.75
4 B Complex 58.75
5 Omega Guard 136.25
6 ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder  Shaklee 161.25

 

Seterusnya, bagi ibu-ibu yang tengah survey cara untuk memantapkan berat badan yang ideal seperti mana sebelum bersalin. Jangan risau dengan kelebihan yang ada. Lebih lemak, sebab bahagia la tu. Gitu la yang orang bagi persepsi. Tapi tuan punya badan, risaunya dengan berat badan sebab tengok orang lain, aduh…susah hati dalam bahagia. Produk Shaklee boleh membantu anda dengan Set Kurus Shaklee.

Baca Juga :   Apa itu Disleksia
arga set kurus shaklee harga 2018 terkini
Harga set kurus shaklee harga 2019 terkini

 

Bil Produk Set Kurus Shaklee Senarai Harga Produk Shaklee Terkini (RM)
1 Cinch Tea Mix atau 131.25
2 Vanilla – Cinch Shake Mix Canister atau 181.25
3 Chocolate – Cinch Shake Mix Canister atau 181.25
4 Cafe Latte – Cinch Shake Mix Canister 181.25
5 Lecithin 55.00
6 Herb Lax 57.50
7 OmegaGuard 136.25
8 Nutriferon 181.25

 

Dalam usaha untuk kurus ni, perkara yang paling penting ialah penjagaan amalan pemakanan serta gaya hidup sihat seperti senaman yang berterusan yang bermaksud walaupun 20-30 minit sehari tetapi ia dilakukan selalu. Kekal berat badan ideal kerana anda tekal dengan amalan pemakanan yang sihat dan gaya hidup yang sihat. Selamat mencuba.

Selain tu, saya nak juga kongsi harga Set Menyusu Shaklee. Usaha untuk menyusu baby ni bukan senang terutamanya ibu yang berazam untuk membuat penyusuan Eksklusif sehingga bayi berumur 2 tahun. Nak buat stok susu yang banyak untuk baby bukan mudah, banyak cabaran ibu perlu laluinya. Saya kongsi berdasarkan pengalaman ibu beranak tiga. Apa pun, dengan tekad ibu penyayang, Insha Allah berjaya juga dengan bantuan Set Penyusuan Shaklee ni.

harga set penyusuan berkesan shaklee harga 2018 terkini
harga set penyusuan berkesan shaklee harga 2019 terkini

 

Bil Produk Set Penyusuan Shaklee Senarai Harga Produk Shaklee Terkini (RM)
1 Sustained Release Vita-C Plus 97.50
2 OsteMatrix 61.25
3 Vita Lea Iron Formula 93.75
4 Alfalfa Complex (S) 57.50
5 B-Complex 58.75
6 ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder with Vanilla Flavour 161.25

 

Untuk bayi juga Shaklee ada Set Shakleebaby. Terbaik untuk kulit bayi dan juga ibu dari mandian, shampoo dan losyen untuk kulit bayi.

arga set shakleebaby harga 2018 terkini
arga set shakleebaby harga terkini

 

Bil Produk Set Shakleebaby Senarai Harga Produk Shaklee Terkini (RM)
1 Shakleebaby Set 360.00

 

Kebiasaannya selepas hamil dan bersalin, perkara yang biasa berlaku kepada ibu dan menjadi kerisauan ibu-ibu ialah masalah keguguran rambut. Shaklee juga ada menyediakan produk yang mampu membantu menangani kerisauan ini iaitu dengan Set Rambut Gugur Shaklee.

arga set rambut gugur shaklee harga 2018 terkini
Harga set rambut gugur shaklee harga 2019 terkini

 

Bil Produk Set Rambut Gugur Shaklee Senarai Harga Produk Shaklee Terkini (RM)
1 Vita-Lea Iron Formula 93.75
2 ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder 161.25
3 GLA Complex 91.25
Baca Juga :   Petua Atasi Tona Kulit Tidak Sekata Secara Semulajadi

 

Mungkin juga anda tercari-cari harga untuk Set IQ Shaklee untuk diri sendiri, anak-anak atau keluarga anda. Ada juga di sini tersenarai harga Set IQ Shaklee.

Harga set tingkatkan iq shaklee harga 2018 terkini
Harga set tingkatkan iq shaklee harga 2019 terkini

 

Bil Produk Set IQ Shaklee Senarai Harga Produk Shaklee Terkini (RM)
1 Meal Shake 120.00
2 Omega Guard 136.25

 

Atau juga anda seorang ibu yang mempunyai Astma atau anak yang sedang mengalami masalah ni. Kesian kalau bayi yang terkena Astma, selalu kena neb atau inhaler sebab susah bernafas. Oh, anak ! Mana ada ibu yang sanggup melihat anaknya sakit. Jika anda ingin cuba berikhtiar sihat dengan produk Shaklee, anda boleh cuba Set Astma Shaklee ni.

harga set atasi astma shaklee harga 2018 terkini
harga set atasi astma shaklee harga 2019 terkini

 

Bil Produk Set Astma Shaklee Senarai Harga Produk Shaklee Terkini (RM)
1 Vita-C Plus 97.50
2 Omega Guard 136.25
3 Nutriferon 181.25

 

Bagi abang-abang yang nak bina badan pun ada juga la iaitu Set Bina Badan. Kita cuba Set Bina Badan Shaklee yang mana produk selamat dan terjamin dengan kajian ni. Nanti abang-abang bukan saje handsome, tapi sihat cergas bertenaga dengan Set Bina Badan Shaklee ni.

harga set bina badan shaklee harga 2018 terkini
harga set bina badan shaklee harga 2019 terkini

 

Bil Produk Set Bina Shaklee Senarai Harga Produk Shaklee Terkini (RM)
1 ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder 161.25
2 Ostematrix 61.25
3 Meal Shake 120.00

 

Eeee…Dari jauh dah berbau, apa puncanya? Banyak punca yang perlu dikenal pasti. Mungkin disebabkan jenis makanan yang diambil, bakteria dan kebersihan diri. Apa pun puncanya, ia tetap perlu dikenal pasti supaya ia dapat membantu mengatasi masalah badan berbau. Dengan Shaklee, ada Set Detox Badan Berbau  Shaklee yang mampu membantu akak-akak dan abang-abang di luar sana keluar dari masalah ni.

harga set detox badan berbau shaklee harga 2018 terkini
harga set detox badan berbau shaklee harga 2019 terkini

 

Bil Produk Set Detox Badan Berbau Senarai Harga Produk Shaklee Terkini (RM)
1 Garlic Complex 56.25
2 Vita Lea Iron Formula 93.75
3 Alfalfa Complex (S) 57.50

 

Banyak lagi set produk Shaklee yang boleh membantu anda. Untuk mendapatkan konsultasi secara percuma boleh hubungi saya SID Shaklee yang sah di 0199236257. Saya juga mungkin boleh membantu anda dalam usaha anda membuat budget yang terbaik demi untuk meningkatkan kesihatan diri dan keluarga. Tak cuba, tak rasa kesannya.

Hubungi Saya :

Whatsapp : 0199236257

Telegram : Azlinasss

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1
Hubungi saya sekarang untuk pertanyaan...

Klik Logo WhatsApp di bawah
Powered by